1. Znáte to, Vánoce se blíží a Vy nevíte, co roupama pořád kupovat, protože všichni všechno mají a peníze se - zaplaťpámbu pro marketéry - dávat nesluší. Což znamená, že lidé jsou připraveni nakupovat, jsou citlivější na vaše nabídky a snesou vyšší intenzitu. Zároveň musíte všechno stihnout tak do poloviny prosince, protože pak už může selhat Ježíšek. Pokud nabídky produktů posíláte automaticky s využitím inteligentní kampaně Incomakeru, stačí jen zvýšit četnost.
  2. Taky jste se jako děti každý den vrhali na další dvířka v adventních kalendářích? Kdo říká, že ne, dělá to dodnes. Odpočítávací kampaň: “20 dní do Ježíška…”, “19 dní do Ježíška…”, kdy každý den vypíchnete jednu nabídku, je účinná, protože vzbudí zvědavost. Pokud používáte mailing Incomakeru, naplánujete celou sekvenci snadno. Pokud myslíte, že každodenní masírka by byla fakt moc, třídenní interval bude úplně fajn.
  3. Nezapomeňte, obléknout své profily na sociálních sítích do vánočního. Jasně, není větší kýč než Santa a sobi… ale doma také budete strojit stromeček. A aspoň dáte uživatelům šanci změnu cover fotky lajkovat (nebo hejtovat, přijde na to...). A hlavně to nezapomeňte po Vánocích zase uvést do původního stavu.
  4. Automatické mailové péefky jsou pitomost. Už před časem jsme změřili, že vám samy o sobě nic nepřinesou, leda vyšší míru odhlášek. Popřejte zákazníkům v rámci svého standardního newsletteru, a těch několik, na kterých vám opravdu záleží, radši kontaktujte osobně.
  5. Jak se bude blížit den D, je dobré informovat zákazníky o tom, do kdy stíháte doručení pod stromeček.
Glazed Hide Regions
Secondary Header
0 Comments
Tuesday, December 8, 2020 By Incomaker